TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine ilişkin tepkisini sürdürerek, "Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğü asacaksın. Astı göreceksiniz" dedi.

Usta, twitter hesabından yaptığı açıklamada, sözlerinin arkasında durduklarını, kimseye fırsat tanımayacaklarını, milyonlarca taraftarları için yollarda olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğü asacaksın. Astı göreceksiniz. Başkanların değişmesiyle sistem değişseydi bugüne kadar her şey düzelirdi. Biz lobi diyoruz, ilişki yönetimi diyoruz, kurumlarda güçlenelim diyoruz. İçimizde bulunan fırsat kollayıcılarına inat o da oluyor, olacak. Trabzonspor'un saygıdeğer sağduyulu taraftarlarına sesleniyorum: Fırsat bu fırsat deyip etrafı velveleye verenleri lütfen iyi tanıyın. Trabzonspor'u hiç kimse ve hiçbir güç bu büyük yürüyüşünde yolundan çeviremeyecek. Trabzonspor için yollardayız ve geleceğimiz için kazanacağız. Bu düzen değişecek ve Trabzonspor saygın ve büyük konumuna tekrar oturacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Muhabir: Selçuk Kılıç