Karma Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası’ndan birincilikle dönen sporcular, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti.

Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde 17-21 Aralık’ta düzenlenen Karma Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası’ndan altın madalyayla Kastamonu’ya dönen sporcular, kendilerini destekleyenlerin başında yer alan Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Karma Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası’nda Kastamonu Belediyespor sporcusu Emrah Şahanoğlu ile Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan Azeri sporcular Abulfaz Mehdisoy (19) ve Eldar Alizade (24), Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek, kendilerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Ayrıca sporcular, WCFF’nin organize ettiği şampiyonaya destek verdiği için Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a gönderilen teşekkür ve başarı belgesini kendilerine takdim ettiler.

Dünya Şampiyonu olarak Kastamonu’ya dönen sporculara plaket veren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Dünya Şampiyonasında hem Türkiye’yi hem de Kastamonu’yu en güzel şekilde temsil eden sporcuları yürekten kutladığını kaydetti.

Kastamonu’dan Dünya Şampiyonu çıkmasının ayrıca bir gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Babaş, “Bizler de her zaman sporcularımızı destekleyeceğiz ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah daha büyük başarılara imza atarız. Daha farklı dallarda farklı sporcuları şampiyon olarak görürüz. Kastamonu Belediyesi olarak, tüm sporcularımızın her zaman yanında olacağız” dedi.