Hollanda Karamanlılar Derneği(HOKAF) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rotterdam Şube Başkanı Mustafa Duyar Karaman Belediyespor yöneticilerini Karaman Belediyespor tesislerinde ziyaret etti.

Yenilenen yönetimi ve kulüp başkanı Mustafa Karakaş'ı makamında ziyaret eden Duyar, Avrupalı Türkler olarak memleketlerini yakından takip ettiklerini ifade etti. Özellikle Avrupa'da spora ve sporcuya verilen önemi en iyi şekilde bildiklerini ve takip ettiklerini, memleketlerinin kulübü olan Karaman Belediyespor'u en iyi yerlerde görmek istediklerini söyledi. Duyar Belediyespor yönetimine başarılar dilerken kulüp yönetimini Avrupa'da, özellikle Hollanda'da ki spor faaliyetleri ve spor alt yapı çalışmalarını yerinde incelenmesi adına Rotterdam'da ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti.

İyi temennileri ve davetinden dolayı Mustafa Duyar'a teşekkür eden Karaman Belediyespor Başkanı Mustafa Karakaş, bu sene bütün Karamanlıların vereceği destekle, 3. lige çıkacaklarını canı gönülden inandıklarını söyledi.