Shearer, David Platt, Dwight Yorke gibi efsane futbolcular ile amatör golfçüleri karşı karşıya getirecek ’The Signature Event’ turnuvası, Türkiye’nin en iyi golf sahalarına sahip olan Gloria Hotels & Resorts’te 11-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dünyanın en iyi turnuvalarına ev sahipliği yapan ve gerçekleştirdiği yatırımlar ile de ilklere imza atan Gloria Hotels&Resorts, futbol dünyasının 8 efsane ismini bu kez golf sahasına çıkarıyor. Golf tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği bu turnuva için dünyanın dört bir yanından yoğun bir katılım var. Eski profesyonel futbol efsanesinin ve amatör golfçülerin karşı karşıya geleceği ’The Signature Event’, 45 delikli ve Türkiye’nin en büyük golf kulübü olan Gloria Golf Kulübü’nün Old ve New sahasında ve Lykia Links ile National Golf Kulüpleri golf sahalarında yapılacak.

GOLF VE FUTBOLSEVERLER ’THE SIGNATURE EVENT’TE

’The Signature Event’ ile bir araya gelecek 8 eski profesyonel futbolcu, golf sahasındaki yeteneklerini gösterecek. Golf ve futbol seyircilerinin de büyük keyif alacağı organizasyonda, İngiliz eski futbolcuları Alan Shearer, George Burley, Bryan Gunn, Dwight Yorke, Dean Ashton, Rob Lee ve İngilizlerin ünlü futbolcusu ve teknik direktorü David Platt, Andrew Cole gibi önemli isimler yer alıyor.