ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupası'nı kazanan efsane kadrosunda yer alan futbolcular, 27'inci Vergi Haftası kapsamında penaltı yarışması etkinliğine katıldı.

Siyah-kırmızılı takımın unutulmaz oyuncularından Fethi Heper, bir halı sahada gerçekleşen programda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, efsane kadronun tekrar bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen 27'inci Vergi Haftası etkinliklerinde kentte çeşitli organizasyonların yapıldığını belirten Heper, "Eskişehirspor da 1965-1974 yılları arasında oynadım. Vergi dairesi çalışanları ile penaltı yarışması yaptık. Böyle bir etkinlik bizim içinde anılarımızın canlanmasına neden oldu. Amaç vergi dairesinde çalışmaya başlayan arkadaşları ortamına adapte etmek. Biz onlarla birlikte olup hem eğleniyoruz hem de vergi haftasına hizmet ediyoruz. Ben en son penaltımı 1973 yılında atmıştım" diye konuştu.

Etkinlikte, Eskişehirspor'un efsane kadrosunda oynayan Heper ile Hüdai Doğu, Vahap Özbayer, Ender Konca, Süreyya Özkefe, İlhan Çolak, İsmail Arıca ve Nihat Atacan penaltı atışı yaptı.

Programda ayrıca vergi dairesinde çalışan kadınlar da penaltı atışı kullandı.

Penaltı atışlarının ardından yarışmada ilk üçe girenlere çeşitli hediyeler verildi.