PTT 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Ege derbisinde Manisaspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 1-0’lık skorla geçti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmadan puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Eroğlu, “Bugün altımızdaki tüm takımlar puan aldı bizim de puan almamız lazımdı. Fenerbahçe maçında oynadığımız oyunu buraya taşımak istedik. O maç bize moral vermişti. İlk yarı belki golü bulamadık. İkinci yarı değişiklik yaptık ve golü bulduk. Geriye yaslandığımız pozisyonlarda kontrataktan pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik” dedi.

Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçına 48 saatten daha az bir süre kaldığını da hatırlatan genç teknik adam, “Kadromuz bu. Futbolcularımı hemen dinlendirip o maça hemen hazırlanacağız. Kupada da gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise ağır bir zeminde iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, “Bu ağır şartlarda iki takımı da tebrik etmek lazım. Ağır bir zeminde oynadık. Denk bir maçtı, beraberlik maçıydı. Bir fırsat yakaladılar ve golü attılar. Artık önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.