Prime Mall İskenderun, Prime Mall Antakya ve Prime Mall Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde düzenlenen Ekstrem Bisiklet Yarışları ’Prime DownMall’ ismiyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı.

Dünyada yaygın olarak yapılan etkinlik Türkiye’de ilk kez sergilendi.

Dünyada yaygın olarak yapılan etkinlik ilk kez alışveriş merkezleri içerisinde, 10 profesyonel bisikletçinin katılımıyla ve bu etkinliğe özel kurulan parkurda yapıldı. Yarışma için Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen profesyoneller Prime Mall Alışveriş Merkezleri’nde buluştu. İzmir’den Teamgravity, İstanbul’dan Brokenchain ve Zerogravity extreme yarışmacıları, ilk kez bu organizasyon için bir araya geldiler. Alışveriş merkezlerinin yürüyen merdivenlerden bisikletleriyle akrobatik hareketler yaparak inen grup, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı

İLK 3’E GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Prime Mall İskenderun, Prime Mall Antakya ve Prime Mall Gaziantep’te ziyaretçilerin heyecanla izlediği yarışma sonunda, ilk 3’e girenlere ödülleri alışveriş merkezi yönetimlerince takdim edildi. Öte yandan, Prime DownMall’un her yıl yapılarak, geleneksel hale getirileceği belirtildi.