ELAZIĞ (İHA) – Bu sene evlerinde kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirten Elazığ İl Özel İdarespor Antrenörü Berat Gök, son topa kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Yalova VIP Spor Kulübü’nü konuk edecek olan Elazığ İl Özel İdarespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Berat Gök yönetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekipte eksik ya da cezalı sporcu bulunmuyor. Gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Berat Gök, hazırlıkların son derece verimli geçtiğine vurgu yaparak, kazanmak için parkeye çıkacaklarını kaydetti.

Sezona iç sahada aldıkları İstanbulgücü mağlubiyetiyle başladıklarını ifade eden İbrahim Gök, “İkinci haftada İzmir deplasmanında uzatmalarda yenmeyi başardık. 20 sayıdan gelerek yendik ve iyi bir karakter gösterdik. Önümüzde Yalova VIP maçı var. Bizim için çok önemli bir maç. Bu sene evimizde maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Pazartesi’nden bu yana günde çift idmanlarla bu maça hazırlanıyoruz. Son antrenmanımızdan sonra maça hazırız. Son antrenmanın ardından kampa gireceğiz. Takımımız iyi durumda ve sakatımız yok. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Son topa kadar mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Elazığ İl Özel İdarespor ile Yalova VIP takımlarını karşı karşıya getirecek olan maç 21 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Elazığ İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak. Basketbolseverler bu müsabakayı ücretsiz olarak takip edebilecekler.