PTT 1. Lig’in 8. haftasında Elazığspor’un kendi evinde Adana Demirspor’u 2-1 yendiği maç sonrasında her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında konuştu.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü, karşılaşma ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Özat konuşmasında, "Çocuklar oynadı, iyi mücadele etti, kazandılar, tebrik ediyorum. Mücadelelerinden dolayı. Elazığspor’da 30 tane oyuncu var. Ligin daha 9. haftasına giriyoruz. Oynamayan 2 oyuncu Erdinç ile Çağlayan kalmış. Onları da bu hafta kupa maçında oynatacağım" şeklinde konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, "Bugün bizim oynadığımız futbolu, verdiğimiz mücadeleyi beğenmedim. Biz kendimizi hesaba çekeceğiz. Değerlendireceğim çok bir şey yok" dedi.

İlk yarı 2 pozisyonda 2 gol yediklerinin altını çizen Karaman, "Bizim takım böyle basit hatalarla, rakibin kestiği cezalarla sezonun başından beri gol yemeye devam ediyor. İkinci yarıya baktığımız zamanda rakip eksik olmasına rağmen yine pozisyon buldu. Dolayısıyla konsantrasyonla alakalı sorunlarımız da var. Elazığspor takımının kapalı savunma yaptığını biliyorduk. Bunu aşmakta becerikli olamadık. Kanat oyuncularımız bire birde çok eksik kaldılar. Bu ligde her takım herkesi yenebilir. Tabii ki geçen seneden hazır olan, bu sene iyi transferler yapan takımlar var. Artık 2-3 hafta içerisinde alt taraf üst taraf lig şekillenmeye başlar. Dolayısı ile ben sezon başından beri oynadığımız hiç bir müsabakanın kolay olmadığını görüyorum" dedi