Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen, “Emniyetten Bir Yıldız Doğuyor” futbol turnuvası başladı.

19 Mart 2013 Salı günü saat 13.30'da Karamanoğlu Mehmetbey Spor Tesislerinde gerçekleştirilen programa Vali Koca'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, müdür yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilen Liseler arası Futbol Turnuvasına Karaman merkezde bulunan 16 lise katılırken, turnuva Vali Murat Koca'nın başlama vuruşu ile başladı.

Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü kapsamında ilerleyen günlerde “Polis Gençlik El Ele” isimli koşu yarışması, “168. Yılında Polis” isimli kompozisyon yarışması, “Hayalimdeki Polis” isimli resim yarışması ile “Polis Sevgisi” isimli şiir yarışması, 15 yaş altı ve 15 yaş üstü bay ve bayan yarışmacıların katılacağı “Satranç Turnuvası” düzenlenecektir.