Ermenek Doğa ve Su Sporları Kulübü kuruldu. Olimpik Havuz Kafede düzenlenen basın toplantısı ile Kulübün tanıtım ve hedefleri anlatıldı.
Toplantıya, Karaman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uygun ile Ermenek Doğa ve Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Aydoğmuş ve yöneticiler katıldı. Spor faaliyetleri ile birlikte kulüp yönetimi, Karaman’da  yüzme, kano, su kayağı, su topu, dalma eğitimi, traking, dağcılık, kayak, Okçuluk, Kortbol, Bocce, İzcilik, Jimnastik, Eskrim, Oryantring, Dart, Bilardo, Bisiklet,Masa Tenisi, Tekvando, Judo, Atletizm ve Güreş branşlarında sporcu yetiştirmeyi hedefliyor.
“AMATÖR RUH ÇOK ÖNEMLİ”
Karaman Ermenek Doğa ve Su Sporları Gençlik Kulübü yönetimi adına konuşan Başkan Yardımcısı Ali Aydoğdu; “Bizler bu spor kulübünü kurduğumuzda bir yerlerin desteği ile değil, kendi imkanlarımız ölçüsünde hareket edeceğiz. Bunun için sporcu yetiştirmeyi arzuluyoruz. Mağlubiyeti kimse sahiplenmez, ama başarı olunca herkes başarıyı konuşur. Bunda da amatör ruhla hareket etmek çok önemlidir. Kulübümüzde bu bağlamda gerek kendi insan potansiyeli gerekse malzeme desteğinde kendi imkanı ile hareket edecek. Sportif faaliyetlerimiz de inşallah bu aşamadan sonra daha da boyut kazanacak.  Ermenek’te düzenlenecek olan Sıla Festivalin de inşallah baraj sahasında sportif faaliyetimiz olacak. Tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. “dedi.

“BASIN BİZİM GÜCÜMÜZ”
Karaman Gençlik ve Spor Şube Müdürü ve Kulüp Başkanı Muhammet Uygun’da; “Bizim faaliyetlerimiz, başarılarımız, aktivitelerimiz ve çalışmalarımız basının duyurması ile anlam bulacaktır. Onun için sizlerden sportif faaliyetlerimiz de bu konuda destek bekliyoruz. Karaman’da sporcu yetiştirmek ve bu çizgiyi devam ettirmek istiyoruz. Bunun içinde kamuoyunun bilgi sahibi olması ve destek vermesi sizlerin ilgisine de bağlı.”dedi.
Toplatının ardından Kulüp Başkanı Muhammet Uygun, Başkan YardımcıLARI Ali Aydoğdu, Polat Kılınç, Soydan Evci ile Sayman Nilgün Çetiner, Genel Sekreter Esra Kiriş ve Basın sorumlusu Mikail Karabadan’dan oluşan  Ermenek Doğa Su Sporları Gençlik Kulübü, toplu fotoğraf çekimi sonrası Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’yu makamında ziyaret ederek kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.