ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in genel menajeri Ege Taşpınar, "Gidebildiğimiz en üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Eskişehir'i rakiplerimize dar etmemiz lazım" dedi.

Taşpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıklarını Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda sürdürdüğünü belirterek, geçen sezon mücadele ettikleri bir üst ligde zor dönemler geçirdiklerini, takımın İstanbul'dan Eskişehir'e sürekli yolculuk yaptığını hatırlattı.

Takımı bu yıl Eskişehir'e taşıma kararı aldıklarını ifade eden Taşpınar, şöyle konuştu:

"Yeni sezon hazırlıklarına 24 Ağustos'ta Eskişehir'de başladık. Geçen sezon zor dönemler yaşadık ancak bu sene şehirle iç içe olacağız. Geçen yıl eksik kalan yönlerimizi geliştireceğiz. Yeni bir takım kurduk. Bütün oyuncularımız değişti. Genç bir kadromuz var. Denizli'de Federasyon Kupası maçlarımız var. Orada 5 maç yapacağız. Daha sonra lig başlayacak ve 10 Ekim'de deplasmanda ilk maçımıza çıkacağız."

Taşpınar, 17 Ekim'de Eskişehir'de siyah-kırmızılı taraftarlar önünde lig maçına çıkacaklarını bildirdi.

İyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını anlatan Taşpınar, "Halkla daha iç içe olacağız. Eskişehir halkıyla daha iyi iletişim kurucağız. Oyuncularımız da burada yaşamaktan zevk alacak. Taraftarımız desteği lazım. Böylece performansımızı ikiye çıkaracağız. Gidebildiğimiz en üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Eskişehir'i rakiplerimize dar etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.