ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in ilk bölümünü güzel bir şekilde tamamlayacaklarına inandığını söyledi.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 yendikleri FBM Makina Balçova Yaşamspor ile kötü bir zeminde karşılaştıklarını bildirdi.

Kupada birçok takımın sürpriz sonuçlar alırken Eskişehirspor'un kendisini rahatlatacak bir galibiyet aldığını ifade eden Sağlam, "Önümüzdeki hafta yapacağımız kupa maçını kazanırsak, gruptan çıkmamız garantilenecek" dedi. 

Sağlam, bu yıl ligdeki maçlarda sonuç anlamında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ligin 15. haftasında Trabzonspor ile çok önemli bir maç yapacaklarını kaydetti.

Karadeniz ekibinin iyi bir kadroya sahip olduğunu anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Form durumları da iyi. Sıralamada kendimizi yukarıya çıkartacak, ilk yarının son maçı olan Gaziantepspor maçı için motivasyonumuzu artıracak mücadeleyi, oyunu, sahaya koyup, bizi mutlu edecek sonucu alabileceğimiz bir maç yapacağız. Trabzonspor maçında iyi bir oyunla güzel bir sonuç alıp, kupadaki Balçova Yaşamspor ve Gaziantespor maçı için moralimizi yukarıyı çıkartacağız. Sezonun ilk bölümünü güzel bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum."

Sağlam, takımdaki Aytaç Kara'nın ve Diego Angelo'nun sakatlıklarının iyileştiğine değinerek, onların da takıma katılımının kadro açısından kendilerini rahatlatacağını sözlerine ekledi.