ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile dün yollarını ayıran teknik direktör İsmail Kartal, kulüpte başarı sağlama yönündeki hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi

Kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleriyle dün bir araya geldiklerini, her iki taraf için hayırlı olacağını düşünerek de görevinden ayrıldığını aktardı.

Eskişehirspor'dan dostça ayrıldığını anlatan Kartal, şunları söyledi:

"Eskişehirspor'un durumu ortada. Buraya bir şeyler yapabilme ve takıma bir şeyler verebilme adına ekibimle geldim. Tesislerde yatıp, kalktık. Böylesine güzel bir kentin futbol takımının buralarda olmaması gerekiyor. Durumu düzeltmek için elimizden geleni yaptık. Bir yerden sonra, milli maç aralığında Eskişehirspor'un önünü açmak için kan değişikliği olması gerektiğini konuştuk. Yönetimimdeki maçlarda Eskişehirspor iyi oynamasına rağmen kaybetti. Takım, moral ve motivasyon açısından iyi bir durumda değil. Elimizden geleni yaptık. Keşke daha uzun yıllar burada çalışıp, başarılı bir Eskişehirspor'un teknik direktörü olarak yolumuza devam etseydik, ancak olmadı."