ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümü hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor'da, futbolculardan Ergün Teber, yeni Teknik Direktör Michael Skibbe ile 16 haftalık ilk dilimdeki olumsuz havayı tersine çevirmek istediklerini bildirdi.

Siyah-kırmızılı futbolculardan Ergün Teber, Andaç Güleryüz, Onur Bayramoğlu ve Kamil Ahmet Çörekçi, kulübün resmi internet televizyonu "esestvonline.com"a, kamp sürecini değerlendirdi.

Teber, ligin ikinci bölümü öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Birlik içinde neler yapabileceklerinin farkında olduklarını vurgulayan Teber, "Kısa süreli bir sakatlık geçirdim. Tam hazır olup takıma katkı sağlayacağım. Yeni hocamız Michael Skibbe ile ilk yarıdaki olumsuz havayı tersine çevirmek istiyoruz. İyi bir takımız. Deplasmanlarda aldığımız puanları sahamıza yansıtamadık. İyi bir seyirci ve atmosferimiz var. Eskişehir'i, rakiplerin eli boş döneceği bir yere çevirmek istiyoruz" diye konuştu.

Güleryüz de takımdaki bütün oyuncuların istekli olduğunu anlattı.

Bayramoğlu, kampta yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Çörekçi ise hazırlık maçlarını kazandıklarını hatırlatarak, moral ve istekle ligdeki ilk maçları olan Akhisar Belediyespor mücadelesini kazanmak istediklerini ifade etti.