ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirsporlu futbolcu Anel Hadzic, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mart Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacakları müsabakaya ilişkin, "Çok iyi mücadele edersek, her şeyi ortaya koyarsak Beşiktaş maçından puan ya da puanlar çıkartabileceğimize inanıyorum" dedi.

Hadzic, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı açıklamada, geçen hafta Bursaspor maçını kaybettiklerini hatırlatarak, artık bundan sonraki sürece odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'un 11 final maçı olduğunu belirten Hadzic, şöyle devam etti:

"Bu 11 final maçının ilkini Beşiktaş ile yapacağız. Beşiktaş bana göre ligin en iyi oynayan takımlarından biri. Çok iyi mücadele edersek, her şeyi ortaya koyarsak Beşiktaş maçından puan ya da puanlar çıkartabileceğimize inanıyorum. Sivasspor maçında iyi oynadığımızı düşünmüyorum fakat çok şanslıydık. Şansımızla maçı kazandık. Bana göre diğer maçlarda iyiydik fakat Kasımpaşa maçında iyi olmamıza rağmen puan ya da puanlar çıkarmalıydık."

Hadzic, Eskişehirspor'un genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurguladı.

Maçlarda sahada çok iyi mücadele etmeleri gerektiğine dikkati çeken Hadzic, "Savaşırsak önümüzdeki 11 final maçından puan veya puanlar alabiliriz. Şu an antrenörler ve futbolcular arasında atmosfer çok iyi. Zamanımız çok az, bu yüzden çok iyi çalışmalıyız. Ekip içerisindeki uyum çok güzel" diye konuştu.