Niğde 5 Şubat Spor Salonunda oynanan müsabakada Esnaf Barışspor birinci periyodun 3. dakikasından sonra öne geçerek maç sonuna kadar karşılaşmayı önde götürdü. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı Karaman, Kayseri ve Mersin’den gelen sporcu aileleri izleyerek takıma destek verdiler.
Zorlu ve kaliteli geçen ligde ekibimiz bu hafta Pazar günü evinde yine ligin güçlü ekiplerinden Orduspor’u konuk edecek.
Lig'in artık sonuna gelindiğini belirten Kulüp Menajeri Murat Ekiz, “Çok zor şartlarda Ligi tamamlamak üzereyiz. Sporun bir ilin tanıtımında ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördük. Gittiğimiz deplasmanlarda Karaman'ı tanımayan, nerede olduğunu bile bilmeyen hala Konya Karaman mı? diyen insanlarla karşılaşmak bizi düşündürdü. Ekonomik anlamda Türkiye'nin 16.büyük ekonomisi olduğumuz, bisküvi ve elma üretiminde Türkiye’de lider olduğumuz Tarih ve Kültür kentimizi tanıtmak için her Karamanlıya görev düşüyor. Biz bu görevin sadece bir bölümünü üstlendik. İnsanlarımızın sporda da yetenekli olduklarını göstermek için inanılması zor şartlarda bu işi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza da yürekten inanıyoruz. Ligde ilk yılımız ligi yeterince tanıdığımızı düşünüyoruz. Önümüzdeki sezonda daha iyi bir takım oluşturarak ligde daha başarılı olacağız. Bunun yanında alt yapı çalışmalarına da başladık. Çocuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan korumak için hem sağlıklı olmalarını sağlamak için; hemde basketbolu sevdirmek ve bir spor kültürü oluşturmak için alt yapı çalışmalarını önemsiyoruz” dedi.

kgrt