TVF. 3. Liginde Karaman’ı başarılı bir şekilde temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takımı bu hafta Samsun Gazi maçı ile bu sezon evindeki maçlarını tamamlıyor.

TVF 3. Liginde mücade eden temsilcimiz, ilk yarıda fırtına gibi esmiş ve 8 haftada 8 galibiyet yapmıştı. Aldığı sonuçlarla play offun ve ikinci ligin en güçlü adaylarından biri olan filenin sultanları, sezonun son maçında Samsun Gazi Lisesi Takımını ağırlıyor. Kendi Saha ve Seyircisi önünde son maçına çıkacak olan Karamangücü, geriye kalan 3 maçını deplasmanda oynayacak. Bu hafta Pazar günü Saat 13:00 de Kazım karabekir (kapalı) Spor salonunda oynanacak mücadeleye tüm Karamanlıları davet eden Yönetim, Karaman’da oynayacakları son maçta Karamanlı Sporseverlerden destek bekliyor. 
Voleybol Şubesi Sorumlusu Ferhat Koç yaptığı açıklamada; “Kendi evimizde oynayacağımız maçların sonuncusu bu hafta Samsun Gazi ile Pazar günü oynanacak. Karamanlı Sporseverleri maçımıza bekliyoruz. İyi mücadele ettiğimiz bir sezon olduğunu düşünüyorum. Takımımıza bil hassa ikinnci yarısa gösterdikleri fedakarlıklardan ötürü Karaman Kamuoyu önünde teşekkür ediyorum. Oyuncularımız Karamanlı olmamalarına rağmen Karamangücü ile anlaştıkları andan itibaren Karamanlı gibi şehrin takımını sahiplenerek mücadelelerini sürdürdüler. Bundan sonra oynayacağımız Numune maçı bizim için tam bir derbi olacak. Galibiyet serimizi son maç olan Ordu Telekom maçına kadar sürdürerek Play Off lara kalacağımıza inanıyorum. İnşallah bu Pazar oynanacak Samsun gazi maçında güzel bir galibiyet alarak evimizde ki son maçımızda Karamanlılara seyir zevki yüksek bir müsabaka izletiriz.”dedi.