İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla lider olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler karşısında yarı final bileti arayacak.

Derbide Beşiktaş'ı 2-0 yenerek Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan sarı-lacivertliler, kupada da yoluna devam etmek istiyor. Diyarbakır'da rakibiyle 3-3 berabere kalarak avantaj elde eden Fenerbahçe, sürpriz bir sonuçla karşılaşmadan yarı finale adını yazdırmaya çalışacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, yoğun maç takviminden dolayı Diyarbakır ekibi karşısında Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans vereceği öğrenildi.

Derbide özel bandaj ve iğne tedavisiyle oynayan Mehmet Topal ile Gökhan Gönül'ün de Amed Sportif Faaliyetler karşısında riske edilmemesi bekleniyor.

Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler arasında saat 18.15'te Ülker Stadı'nda oynanacak maçı hakem Hakan Ceylan yönetecek.

Amed Sportif Faaliyetler'in taraftarı yok

İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Diyarbakır ekibinin taraftarları Ülker Stadı'nda oynanacak maçı statta seyredemeyecek.