Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakalarına Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire müdürleri, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
23 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 19.30’da Baş Hakem Hasan Hüseyin Evci’nin yönettiği Öğretmenler Günü voleybol final müsabakasında Karaman Spor Lisesi ile Özel Babaoğlu Koleji karşı karşıya geldi. İlginin yoğun olduğu final müsabakasında ilk set Spor Lisesi’nin 28-26 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci sete hızlı başlayan Spor Lisesi üst üste aldığı başarılı sayılarla ikinci seti de 25-13 önde kapamasını bildi. Üçüncü seti de 25-21 gibi bir sayı ile kazanan Spor Lisesi zorlu finalde 3-0’lık bir skorla kazanan taraf oldu. Günün bir diğer karşılaşmasında ise 3.’lük, 4.’lük mücadelesi veren Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile Akçaşehir Ç.P.L karşı karşıya geldi. Karşılaşma Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun üstünlüğü ile sona erdi.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda oluşan tablo ise Karaman Spor Lisesi birinci, Özel Babaoğlu Koleji ikinci, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu üçüncü ve Akçaşehir Ç.P.L dördüncü olan takımlar oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan ve Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdoğdu tarafından verildi.
Turnuva, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.