Karaman Gücü Bayan Voleybol Takımı 2013-2014 sezonun ilk maçına bu Cumartesi İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda çıkıyor.

Karaman’ı en üst düzey ligde temsil edecek olan Filenin Sultanları, 26 Ekim Cumartesi günü saat 12:00 de Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Yaklaşık 1 aydır hazırlıklarını sürdüren Temsilcimiz sezonun ilk maçını alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Karaman Gücü Voleybol Takımımız Perşembe günü yola çıkacak. Maçın oynanacağı Burhan Felek Spor Salonuna İstanbul’da bulunan Karamanlı hemşerilerimizin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

Karaman Gücü Voleybol Şubesi Sorumlusu Ferhat Koç; “Amacımız Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmek. Bayan Voleybol 3. Liginde zorlu rakiplerimiz var, biz oyuncularımıza güveniyoruz. Kısa zamanda iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, voleybolda takım olmanın önemini biliyoruz. Haydarpaşa müsabakası ile lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu arada eski Valimiz Süleyman Kahraman’a İstanbul’daki konaklama sorunumuzu çözdüğü için çok teşekkür ediyoruz. Eski Valimiz sağ olsun Kimsesizlerin babası, Kuşların babası ve son olarak da Sporun Babası oldu.” dedi.