Osmaniye ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi (Analig) kapsamında yapılan Voleybol yarı final müsabakalarında sporcularımız, kızlar ve erkekler kategorisinde birinci oldu.
Osmaniye’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi (Analig) kapsamında yapılan Voleybol yarı final müsabakalarında sporcularımız, kızlar ve erkekler kategorisinde birinci oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol müsabakaları 10-15 mart tarihleri arasında 16 ilden 23 takımın katılımı ile Osmaniye’de başlamıştı. 5 gün boyunca süren kıyasıya rekabetin sonunda yarı final müsabakaları sona erdi. Müsabakalara erkekler ve kızlar kategorisinde katılan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol takımı rakiplerini farklı skorlarla mağlup ederek yarı final müsabakalarını birinci olarak tamamladılar.

İlimizden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörümüz Sadık Tekin, beden eğitimi öğretmenlerimiz Mustafa Ak ve Münevver Uysal eşliğinde yarı final müsabakalarından birincilikle çıkan 24 sporcumuz, Bursa’da düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi final voleybol müsabakalarına erkekler ve kızlar kategorisinde katılma hakkı elde etti.

Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, final müsabakalarında başarılar diliyoruz.