Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Antalya'da sona erdi.

Tunç Spor Kulübü bünyesinde milli takım antrenörü Ahmet Tunç nezaretinde şampiyonaya hazırlanan vücut geliştirme sporcusu Tolga Tunç, Belek turizm merkezinde bir otelde düzenlenen şampiyonada Karaman’ı -1,90 kategorisinde temsil etti.

Şampiyonada dereceye giren sporcuların, milli takıma seçileceğini ve ardından dünya şampiyonaları için kampa alınacağını belirten antrenör Tunç,” Karaman’da milli takıma sporcu göndermek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler Karaman’da vücut geliştirme sporunun yaygınlaştırılması adına gereken çalışmaları ve çabayı gösteriyoruz. Özellikle gençlerimizin dopingden uzak durmaları için mücadelemiz devam ediyor. Eğitimlerimizi verdiğimiz Tunç Spor Merkezimizde sporcularımızla birlikte güzel bir aile ortamı oluşturduk. İnşallah emeklerimizin karşılığını aldığımız şampiyonluklarla taçlandıracağız” diye konuştu.

Sağlıklı Bir Hayat İçin Doğru Adres
Karaman’da zinde ve sağlıklı bir hayat yaşamak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tunç Spor Merkezi sporseverin gözdesi olmaya devam ediyor. Bünyesinde farklı sportif kategorilerde verilen eğitimlerle sporseverlerin istediği sporu yapmaya olanak sağlayan Tunç Spor Merkezi spor yapmak isteyen tüm vatandaşları bekliyor.