Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Futbol Saha Komiserleri Derneği Eskişehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Kurt ile Eskişehir ve spor üzerine yapılan sohbete, Futbol Saha Komiserleri Derneği (FSKD) Eskişehir Şubesi Başkanı Şener Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, FSKD Eskişehir Şubesi Başkanı Şener Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurt: “Futbolun sorumluluğunu ve disiplinini geliştirmek için aynı zamanda sporun kurallarına göre oynanabilmesi için gösterdiğiniz çabaya saygı duyuyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Dernek çalışmaları hakkında Başkan Kurt’a bilgi veren Şube Başkanı Arslan ise, Odunpazarı Belediyesi’ne spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kurulan Spor Müdürlüğü çalışmalarını da son derece başarılı bulduğunu söyleyen Arslan, Odunpazarı’nın spora her zaman destek olacağına ve dernek olarak Odunpazarı Belediyesi ile ortak çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Şube Başkanı Arslan, Başkan Kurt’a Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin logosunun bulunduğu kalemlik ve kravat hediye etti.