KAYSERİ (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği ve Türk futbolunun yol haritası ile geleceğe yönelik projelerin masaya yatırıldığı "Futbol Buluşmaları" toplantılarının yedincisi Kayseri'de yapıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki gündür süren toplantı kapsamında Kayseri'nin yanı sıra Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) başkanları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) müdürleri, futbol il temsilcileri, gençlik ve spor il müdürleri, milli eğitim il müdürleri, belediyelerin spor teşkilatı sorumluları, teknik direktörler, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri, profesyonel kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumlularıyla bir araya geldi.

Terim, bir otelin toplantı salonunda yaptığı değerlendirmede, teknik adamlarla görüşme imkanı bulduklarını, onların sorunlarını, dertlerini ve altyapı sorunlarını hep birlikte masaya yatırdıklarını söyledi.

Uzun süren toplantılar sonrasında Türk futbolunu ilgilendiren konuları görüşme imkanı bulduklarını ifade eden Terim, "Arkadaşlarımız bize çok önemli bilgiler aktardı. Yol haritamız her gittiğimiz şehirde biraz daha belirgin hale geliyor. Çok güzel bir toplantı geçtiğini söyleyebilirim" diye konuştu.