Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi sosyal, kültürel ve spor alanlarındaki etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek “Futbol Kulüpleri Gençlik Merkezi ile Buluşuyor” projesini hayata geçirdi. Karaman’da futbol alt yapı kulüplerinin yer aldığı projede her hafta farklı bir futbol kulübü Gençlik Merkezi’nde misafir edilerek, gençlik merkezi bünyesindeki çalışmalar gençlik lideri ve eğitmenler tarafından alt yapı sporcularına tanıtılacak.
Proje kapsamında 1905 Arslan Spor Kulübü alt yapı futbolcularının misafir edildiği ilk etkinlikte gençlik liderleri tarafından merkez bünyesinde faaliyet veren atölyeler sporculara tanıtıldı. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ve Şube Müdürü Cavit Bardak sporcularla Has Odada bir araya geldi. Sporcularla bire bir ilgilenen ve kulüp çalışmaları hakkın antrenör Yunus Emre Tekin’den bilgi alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, tecrübelerini genç futbolcularla paylaştı. Tüm imkânları gençler için seferber edeceğini belirten Bebek, sözlerine şöyle devam etti:
“Gençlik Merkezi bünyesinde başlattığımız ‘Futbol Kulüpleri Gençlik Merkezi ile Buluşuyor’ projesi kapsamında ilimizde aktif olarak spor hayatına devam eden alt yapı futbolcularımızı gençlik merkezimize davet ederek, merkezimiz bünyesinde yapılan çalışmaları tanıtmak ve sporcularımızın sosyal ilişkilerini daha kuvvetli hale getirmek istiyoruz. Gençlerimize sadece spor hizmeti değil, her açıdan onları desteklemekle kendimizi sorumlu hissediyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje ile Gençlik Merkezimizde gençlerimizin faydalanabileceği her türlü aktivite mevcut. Bu çalışmalarımızı gençlerimizden aldığımız enerji ve motivasyon ile arttırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.
Program, Güzel Sanatlar Kulübü bünyesinde gönüllü gençlerin hazırlamış olduğu müzik dinletisinin ardından sona erdi.