ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor kaptanı Mehmet Sedef, Kayserispor galibiyetinin ardından taraftarlara gösterdiği tepki nedeniyle özür diledi.

Sedef, yaptığı yazılı açıklamada, Alanyaspor müsabakasında alınan yenilgi sonrası bazı taraftar grubu tarafından şahsına ve ailesine edilen küfürlerin kendisini ziyadesiyle üzdüğünü hatırlattı.

Akabinde, Kayserispor müsabakasında alınan galibiyet sonrası taraftarların kendisini ve takım arkadaşlarını yanlarına çağırmasına karşın, maç sonrası yorgunluğunun da vermiş olduğu etkiyle içgüdüsel olarak insani tepkisini gösterdiğini savunan Sedef, şunları kaydetti:

"Geçen yıl yaşadığım ciddi sağlık problemlerime rağmen takım başarısı için var gücümle mücadele etmeye çalıştım ve hala çalışmaya devam ediyorum. Bu konuyu da taraftarlarımızın takdirine sunmak isterim. Takımın sürdürülebilir başarısının her zaman kişisel kızgınlık ve alınmaların önünde olması gerektiği bilincinin farkında bir kaptan olarak verdiğim tepkiden dolayı son derece üzgün olduğumu ifade etmek isterim. Şampiyonluğa gidilen yolda taraftarlarımızın, futbolcuların, kulübün birlikte hareket etmesi takım başarısını motive edecektir. Bu noktadan hareketle yaşanılan olumsuz durumdan dolayı tüm camiamızdan özür dilerim."