2014 - 2015 Eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası genç kızlar futsalil birinciliği müsabakaları 6 okuldan 42 sporcunun katılımı ile İrfan Ataseven Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

İrfan Ataseven Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen genç kızlarfutsal il birinciliği müsabakaları zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele ederken takımlar arasında yaşanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu.

Üç gün süren kıyasıya mücadelenin ardından şampiyonluk ipini kızlar kategorisinde İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi göğüslerken, ikinci Fatih Anadolu Lisesi, üçüncü ise Larende Anadolu Lisesi oldu. Kızlar kategoride de dereceye giren İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, gerçekleşecek olan bölgegrup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Okul Sporları İl Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Temizel -Ünlü Bilgisayar Lisesi Müdürü Bülent Karademir tarafından verildi.

Yapılan ödül töreninin ardından konuşan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen okul sporları genç kızlar futsal il birinciliği müsabakalarına katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takımımız yakın bir zamanda federasyonumuz tarafından düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecektir. Takımımıza şimdiden katılacakları şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.