İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen son idmanda taktik çalışmaları yapan sarı-kırmızılı ekipte, Burak Yılmaz'ın Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmaması dikkati çekti.

Hafta içi takımla antrenmanlarını yapan ve herhangi bir sorunu olmadığı belirtilen Burak'ın Eskişehirspor maçında oynatılması beklenirken, milli oyuncuyu riske etmek istemeyen teknik heyetin Eskişehir'e götürmeme kararı aldığı bildirildi.

Burak'ın bu sabah yapılan antrenmanda da takımla birlikte çalıştığı ve sakatlığı olan bölgede herhangi bir sıkıntısının olmadığı öğrenildi.  

Akşam saatlerinde özel uçakla Eskişehir'e gidecek Galatasaray takımının 18 kişilik kadrosunda, Fernando Muslera, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Goran Pandev, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak ve Tarık Çamdal yer aldı.

Burak'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Hamit Altıntop, Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu da kadroya giremedi.