İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Süper Lig'in 2. haftasında aldığı Osmanlıspor (2-1) mağlubiyetinden sonra yaptığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, ligde sıkıntılı bir dönem geçiren Eskişehirspor'u konuk edecek. Pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinden 1-1'lik skorla ayrılan ve ikinci sıradaki yerini koruyan Galatasaray, puan tablosunun son sırasındaki rakibini yenerek, hem zirve takibini sürdürmek hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 Kasım Salı günü deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile yapacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 

 

- Sarı-kırmızılılarda 3 eksik

 

Galatasaray, Eskişehirspor maçına 3 eksik oyuncuyla çıkacak.

Sarı-kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Wesley Sneijder, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yanı sıra derbide sakatlanan Lionel Carole ile uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop da Eskişehirspor maçının kadrosunda yer alamayacak. 

Ayrıca, sarı kart ceza sınırında bulunan Sabri Sarıoğlu yarınki müsabakada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 11. haftadaki Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak.