İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak.

İlk maçta deplasmanda rakibini 2-1 yenen Galatasaray, alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte yarı finale yükselecek. Sarı-kırmızılılar, 1-0 kaybetse bile adını yarı finale yazdıracak. Karşılaşma 2-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda uzatmaya gidecek. Ege temsilcisi 2 farklı galip gelmesi durumunda yarı finalist olacak. Akhisar Belediyespor, 3 ve üstü gol atarak tek farklı kazanırsa da bir üst tura çıkacak.

Türk Telekom Arena'da yapılacak maç, saat 18.15'te başlayacak. Müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Teknik direktör belirsizliği

Galatasaray'da Akhisar Belediyespor karşılaşmasına takımı kimin çıkaracağı henüz belli değil.

Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının 2-0 kaybedilmesinden sonra istifa sinyali veren teknik direktör Mustafa Denizli, dünkü idmanda yer almazken, futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşmıştı.

Denizli'nin geleceği bugün sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile yapması planlanan toplantıdan sonra belli olacak. Deneyimli teknik adamın istifa etmesi durumunda takımın başında Brezilyalı antrenör Claudio Taffarel'in yer alması bekleniyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (