Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, Justin Carter’ı Galatasaray Liv Hospital’ın transfer istediğini, bu konuda görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif’in başkanı Arif Akçakaya, Galatasaray Kulübü’nün ABD’li oyuncuları Justin Carter’i transfer etmek istediğini belirterek şunları söyledi:

“3 sezondur Uşak Sportif forması Carter’in sözleşmesi yıl sonuna kadar devam ediyor. Oyuncumuzla hiç bir sorunumuz yok. Bazı basın yayın kuruluşlarında Carter’in transferi ile ilgili yanlış haberler yer aldı. Galatasaray, Justin Carter’i transfer etmek istiyor, biz de olumlu bakıyoruz, görüşmelerimiz sürüyor. Carter bizim için önemli bir oyuncu ve yıl sonuna kadar sözleşmesi sürüyor. Sözleşmesinin gerektirdiği tüm şartları yerine getirdik. ’Carter’in parasını kulüpten alamadığı’ yönünde asılsız haberler kasıtlı olarak yapılıyor. Oyuncumuzun ödemeleri bu güne kadar düzenli olarak yapıldı. Aralık ayı ödemesi de ay sonuna kadar yapılacak. Bizimle olan sözleşmesi devam ettiği sürece Carter bizim oyuncumuz. Transfer görüşmeleri bizimle yapılmalı. Kulüpten yapılmayan açıklamalara itibar edilmemesini istiyoruz.”