Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından fiziksel çalışmayla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda üç takım halinde çift kale maç yapıldı.

Sakatlığı devam eden Blerim Dzemaili, günü takımdan ayrı özel bir çalışma yaparak geçirdi.

Öte yandan antrenman öncesinde kaptan Selçuk İnan’a GSYİAD Fotoğraf Yarışması’nda takım halinde aldıkları fotoğraf ve hayatını kaybeden foto muhabirlerinin ailelerine yaptıkları yardım nedeniyle Galatasaray Muhabirleri Platformu tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Basın mensupları sarı-kırmızılı takıma ayrıca şöbiyet ikram etti.

13. Spor Adamları Ödülleri’nde futbolculuğu ve teknik adamlık kariyeri boyunca gösterdiği örnek davranışlardan dolayı Onur Ödülü’ne layık görülen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Yılın En İyi Yabancı Futbolcusu seçilen Fernando Muslera, ödüllerini Florya Metin Oktay Tesisleri’nde aldı.

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.