Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), İspanya’nın Amfiv Vigo takımında forma giyen Fas Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu 28 yaşındaki Rıda Maataoui’yu transfer etti.

Süper Lig’in yanı sıra Euroleague 3 Cup’ta mücadele edecek YOSK, kadrosunu Faslı oyuncuyla güçlendirdi. Son olarak İspanya’nın Amfiv Vigo takımında oynayan 28 yaşındaki Faslı oyuncu forvet mevkiinde oynuyor. Yalova ekibi daha önce de İranlı oyuncu Morteza Gharibloo’yu kadrosuna katmıştı.

Morteza Gharibloo ve Rida Maataoui ile kadrolarını güçlendiklerini belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “AKKÖK Holding’in destekleriyle mücadele göstereceğimiz Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve Euroleague 3 Cup’ta başarılı olabilmek için kadromuza takviye yapıyoruz. Daha önce İspanya’nın Getafe takımında oynayan İranlı oyuncu Morteza Gharibloo’yu almıştık. Şimdi de bir başka İspanyol ekibi Amfiv Vigo’da forma giyen 28 yaşındaki forvet Fas Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Rida Maataoui’yu transfer ettik. Bu oyuncuları alarak gücümüze güç kattık. İnşallah Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.