Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akşam saatlerinde Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenmana futbolcular açma germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise koordinasyon, teknik ve taktik çalışma yapıldı.

Haftayı değerlendiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bu hafta bizim için çok önemliydi. Bizim kendimize olan güvenimiz, kazanmanın tadını yaşamak ve puan almak bizim için çok önemliydi. Aldığımız galibiyet de bize çok büyük bir moral oldu. Oyuncularımın hepsi iyi niyetli ve sahaya en iyi oyunlarını vermeye çalışıyorlar. Kasımpaşa dışında ligin genelinde iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Şu anda 8 puan iyi. Lig daha yeni başladı. Bu hafta Trabzonspor deplasmanı ve daha sonra kendi sahamızda oynayacağımız iki karşılaşma var. Bu iki maç ligdeki neredeyse kaderimizi belirleyecek durumda. Bu hafta Trabzonspor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maçta futbolun zevkini yaşamak bize heyecan veriyor ve en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çok fazla sıkıntımız yok. Rakibimiz de tabi ilk haftalarda kötü başlamıştı. Ama ellerinde iyi ve geniş bir kadro var. Rakibimizin bir Avrupa kupası maçı var. Ardından da bizimle oynayacak. Onlar için zor süreç ama dediğim gibi ligde herkes en iyisini yapmak istiyor ve en fazla puanı toplamak istiyor. İnşallah güzel bir maç olacak” dedi.