Mersin İdmanyurdu’nda, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantepspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep deplasmanından beklemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi. Ligde iyi bir hava yakalayarak ikinci sıraya kadar yükseldiklerini hatırlatan Kahramanlı, "Gaziantepspor karşısında böyle bir sonuç beklemiyorduk. En azından bir beraberlik alabilirdik diye düşünüyorduk. Ama olmadı. Rakip tek bir pozisyon buldu, onu da gol yaptı. Bizim biraz daha mücadele etmemiz gerekirdi. O maçı alabilseydik, bugün belki ligde lider pozisyonunda olacaktık" dedi.

"BALIKESİRSPOR MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ"

Bu yenilginin kendilerini sarsmayacağını dile getiren Kahramanlı, "Liderin 3 puan arkasındayız. Bu hafta kazandığımız taktirde yine üst sıralara çıkabiliriz. Oyuncularımın Gaziantepspor karşısında aldığımız yenilginin telafisini yapacağından eminim. Tabii onların da buna inanması gerekir. Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçı bu anlamda çok önemli. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Kahramanlı, Gaziantepspor maçında ofsayt gerekçesiyle 2 golü vermeyen maçın hakemini de eleştirerek, haklarının gasp edildiğini ileri sürdü.

Daha güçlü bir Mersin İdmanyurdu adına yeni bir yönetim oluşturduklarını da vurgulayan Kahramanlı, böylelikle kulüpte yeni bir hava oluştuğunu ve yönetime yeni girenlerle birlikte bu sürecin daha iyi sürdürüleceğini kaydetti. Kahramanlı, birlik ve beraberlik içinde Mersin İdmanyurdu’nu hak ettiği yere taşıyacaklarını sözlerine ekledi.