Karaman’ın köklü kulüplerinden Bifa Başakspor Milli Takıma sporcu yetiştirmeye başladı. Geçen yılın Amatör Küme Şampiyonu Bifa Başakspor başarılı hocası Habib Gümüş nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Karaman’da genç sporcu yetiştirerek spora katkı sağlayan Bifa’da teknik direktör Habib Gümüş, aynı zamanda genç yetenekleri de keşfediyor. Bu yıl Bal Liginde Karaman’ı temsil edecek olan Karaman Belediyespor’a da oyuncu kazandıran başarılı hoca, şimdi de Milli Takım seçmeleri için dün 5 egnç ve yetenekli sporcusunu Konya’ya götürdü. Konya’da yapılacak olan ön eleme seçmelerine girecek Serhan Kaya, Enes Sever, Enes Zeybek, Duran Emekli ve Fehmi Gündoğdu, geleceğin yıldızları arasında yerini almak için büyük bir fırsatı kovalayacak.
Amatör Küme’de yine bu yıl ligde şampiyonluğa oynayacak olan Bifa Başakspor’da Teknik Direktör Habib Gümüş; “Genç oyuncularıma güveniyorum. Onların ileride profesyonel bir futbolcu olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve arzulu olduklarını görüyorum. Kulübümüz bünyesinde şimdi de Milli Takım seçmelerine hazırlandık. İlk seçmelerde istedikleri performansları gösterecek ve umarım çok daha iyi yerlere geleceklerdir.”dedi.