Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Fenerbahçe’ye son dakikada gelen penaltı ile mağlup oldu.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Naci Şensoy, Fenerbahçe hırslı olacağını bildiğini belirten Naci Şensoy, “İlk yarıda Fenerbahçe’yi durdurmayı başardık. Rakibe karşı kontra ataklar bulmak istiyorduk bunu tam olarak başaramadık. İkinci yarının başında bir penaltıdan bir gol yedik. Biz de daha sonra B planını uygulayarak beraberlik golünü bulduk. Tam zamanında Fenerbahçe’ye karşı bir gol bulduk. Ama daha sonra son anlarda bir penaltıdan maçı kaybettik. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.

Basın mensuplarının penaltılar ile ilgili soruya ise Şensoy, kulübeden penaltı kararını vermek çok zor olduğunu vurgulayarak, “Televizyondan bile bir çok kez izledikten sonra karar veriliyor. Geçen senede biz penaltılardan kaybetmiştik. Herhalde Fenerbahçe’ye karşı penaltılardan kaybetmek bizim kaderimiz” diye konuştu.

Basın mensuplarının Kadlec’e yapılan faul ile ilgili soruya ise teknik direktör Şensoy, “Bizim ilgimiz zor bir lig. Futbolcularda biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Bütün maçlarda bu tür pozisyonları görüyorsunuz” diye cevap verdi.

Şensoy, "Başkan İlhan Cavcav ile görüşüyor musunuz? Sizden önceki teknik direktörü kulübeye kağıt göndererek göndermişti" sorusuna ise, “Bu sorudan ne cevap bekliyorsun. Tabi ki de başkanımızla görüşüyoruz. Senelerdir başkanlık yapıyor. Tabi ki teknik heyetimiz Başkanımızla görüyor. Bundan daha doğal bir şey” diye cevap verdi.