Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz olarak düzenlediği yaz ve kış spor okullarının yanı sıra şimdide Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına hazırlanan gençlere destek verecek.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz destek vermek için kapılarının sonuna kadar açıyor. Yaz ve kış aylarında düzenlediği ücretsiz eğitimlerle çocuk ve gençlere alanında uzman antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yine önemli bir çalışmaya imza atarak Polis Özel Harekat (PÖH)  sınavına hazırlanan gençlerin umudu olmaya hazırlanıyor. Gençler, gerçekleştirilecek Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılacak olan ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları ile hazırlanacak.

Karaman’da özel harekatçı polis olmak isteyen gençlere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kuracakları parkurla hizmet vereceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” İlimizde gençlerin Polis Özel Harekat sınavlarına yönelik il müdürlüğümüze yoğun bir talebi oldu. Bizlerde bu yönde gelen talepleri karşılayarak, gençlerimizin bu sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir karar aldık. İnşallah gençlerimiz gönüllerindeki mesleği kazanırlar” dedi.

Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına hazırlanmak isteyen gençlerin, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek spor servisi birimine kayıt yaptırmaları gerekiyor. Yeterli başvuru sağlandığı takdirde kurs açılacak olup, çalışma programı hakkında adaylara geri dönüş yapılacaktır.

Adres: Kazım Karabekir Paşa Mah. Şehit İsa Kahraman Cd. No:5 / Karaman

Tel: 0 338 213 16 61 / Dahili:7720- 7721