Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor kendi sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası teknik adamlar maçı değerlendirdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iyi mücadele ettiklerini ve aldıkları 1 puanla da iddialarını sürdürdüklerini söyledi.

Teknik Direktör Sözeri, iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Son haftaların formda bir takımı olan Gençlerbirliği ile mücadele ettik. Giresunspor iyi mücadele edip iyi bir oyun ortaya koydu. Bunun yanı sıra genelde çok süre maçlarda oynamayan futbolcularımızın dezavantajını yaşadık. Maçın son dakikalarında fiziksel sıkıntılar nedeniyle kazanmakta olduğumuz maçın son dakikalarında 2 gole mal oldu. Ancak yediğimiz golleri pozisyon vererek değil, durağan toplardan yedik. Ancak sevindirici olan iyi mücadele etmiş olmamız. Aldığımız 1 puanla da kupadaki iddiamız sürmektedir. Gençlerbirliği de çok iyi bir mücadele etti. 2-0 mağlup durumda olmalarına rağmen maçtan kopmayarak son anlara kadar mücadelesini sürdür. Kendilerini de kutluyorum” dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Giresun deplasmanından beraberlikle dönmenin sevindirici olduğunu belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Naci Şensöy ise, “Grupta 2 maçta aldığımız 6 puanla lider durumdaydık. Yakaladığımız bu performansı sürdürmek istiyorduk. Ancak aldığımız galibiyetle 1 puanda bizi sevindirdi. Maçın ilk yarısında Gieresunspor çok iyiydi. İkinci yarıda ise biz toparlandık gereken önlemleri alıp uyarıları yaptık. Bu da bize beraberliği getirdi. Fakat Giresunspor deplasmanı zorlu bir deplasmandı. Kendini bilen, felsefesi olan ne yaptığını bilen bir takımla mücadele ettik” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Şensoy, Fair-play bir maç olmasını temenni etti. Şensoy, “Galatasaray Hamza hocayla yeni bir çehre yakaladı. Ancak biz de son haftaların çıkış yapan bir takımız. İyi bir mücadele olacağına inanıyoruz. Ancak temennimiz Fair-play bir maç olmasıdır” diye konuştu.