GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, pazar günü Orduspor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmayı, yeşil-beyazlı taraftarlarının desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda yakaladıkları çıkışla üst sıralara doğru hızla tırmanışa geçtiklerini belirtti.

Bu çıkışı Orduspor'u da yenerek sürdürmek istediklerini aktaran Özkul, "Giresunspor-Orduspor maçları her zaman renkli ve zevkli geçmiştir, adeta bir derbi havasında. Pazar günkü maçın da öyle olacağını iyi biliyoruz. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Hedefimiz bu maçı kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek" dedi.

Özkul, mor-beyazlı rakipleri karşısında Giresunspor taraftarına güvendiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Taraftarımız bizim en büyük destekçimiz. Türkiye'nin neresine gidersek gidelim her zaman takımlarının peşinde olmuş, destek vermişlerdir. Orduspor karşısında en büyük silahımız taraftarımız olacak. Taraftarımızın bize vereceği güçle Ordu engelini aşacağız ve ligde rahat bir nefes alacağız. Taraftarımızın 90 dakika boyunca takımlarına gereken desteği vereceklerine inanıyoruz."