Gölbaşı Belediyespor’dan Osmanlıspor’a transfer olan 3 genç futbolcu için imza töreni düzenlendi.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün 14 ve 15 yaş altı takımlarında yetişen 3 futbolcu Melih Fehmican Çiğdem, Semih Tan ve Bedirhan Ahmet Akaydın Osmanlıspor’a transfer oldu. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Başkanı Hayati Çal, Osmanlıspor Antrenörü Alaattin Gözübüyük, yöneticiler ve futbolcuların aileleri katıldı.

İmza töreninde konuşma yapan Fatih Duruay önemli olanın çocukların önünü açmak olduğunu belirterek, “Bizim için önemli olan çocuklarımızın önünü açmak. Biz olaya bu gözle bakıyoruz. Çocuklarımız burada gösterdikleri performansın daha fazlasını orada da gösterir. Rekabet ortamında kendilerini daha iyi yetiştireceklerdir. Canı gönülden onların profesyonel olarak milli takımda da görmek bizlere gurur verir. Kulüp başkanına, hocalara ve yöneticilere sporu çocuklara sevdirdikleri, öğrettikleri için teşekkür ederim. Onların ahlaki gelişiminde de katkı sağladıkları için hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Duruay’a takıma verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanı Hayati Çal, şunları kaydetti:

“Öncelikle başkanımıza spora ve bizlere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü onun vermiş olduğu desteklerle biz çocuklara hizmet etmeye çalışıyoruz. Hocalarımızla, yöneticilerimizle çocukları yaz okulundan buralara kadar getirip eğitim veriyoruz. Çocuklarımızda bizi 3 yıldır Türkiye şampiyonalarında temsil ediyorlar. Biz de bu tablo karşısında gurur duyuyoruz. Çünkü bu çocuklar yarın bir gün milli takımda, a takımlarında boy gösterdiği zaman biz bununla gurur duyup, sevineceğiz. Bir de Gölbaşı’ndan böyle gençlerimizin ve çocuklarımızın çıkması ayrı bir gurur. Başkanımızda bugüne kadar gelmiş geçmiş başkanların arasında futbola en çok desteği veren kişi oldu.”

Özellikle alt yaş kategorilerinde eksikliklerini Ankaralı sporcularla tamamlama eğilimde olduklarını kaydeden Osmanlıspor Antrenörü Alaattin Gözübüyük, “Biz sezon başında yapmış olduğumuz planlama da bize destek olacaklarını söylediğimizde bizde çalışma planımızı yaptık. Ankara dışından değil de, özellikle eksik olan yaş gruplarına öncelikle Ankara’nın çocuklarına sahip olmak için buradan değerlendirmeye çalıştık. 3 tane aslan gibi yeteneği olan çocuklarımızı Osmanlıspor’a kazandırdık. Burada Gölbaşı Belediyesi’nin kulübe çok büyük katkıları var” diyerek teşekkür etti.

Gözübüyük, imza töreninin ardından Duruay ve Çal’a üzerilerinde isimleri yazan Osmanlıspor forması hediye etti.