PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörlüğüne getirilen Hakan Kutlu, takımla birlikte ilk çalışmasını yaptı.

GASKİ Tesisleri’nde Orduspor maçına hazırlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu ile birlikte Pazartesi günü yapacağı maçı kazanmaya hazırlanıyor. Isınma ve adaptasyon hareketleriyle başlanan antrenmanda pas ve taktik varyasyon çalışmaları yapıldı. Oyuncuların istekli olduğu görülen antrenmanda teknik direktör Hakan Kutlu, futbolcuları Orduspor maçına hazırlamak için sık sık konuşarak motive etmeye çalışıyor.

Takımının başında ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Hakan Kutlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un hedef oynamak için kurulmuş bir takım olduğunu ifade ederek, ”Öncelikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hedef oynamak için kurulmuş ve benim projemin ürünü bir takım. Hem yönetimden hem de dışarıdan destekleyen çok önemli insanlar var. İyi bir kadro kurulmuş ama çeşitli şanssızlıklardan dolayı istenilen sonuçlar ne yazık ki alınamamış. Görev bize teklif edildiğinde hem kadronun kalitesine hem de takım için bu yıl oluşturulan projeye bakıp bizim için uygun olan bir takım olduğunu düşündük ve elbette öncelikli hedefimiz takımı bu huzursuz ortamın içinden çıkartıp ligin ilk 6 takımının arasına sokabilmek. Daha sonra da o ilk 6 içinde ilk ikiyi yakalayabilmek. Ama dediğim gibi ilk hedefimiz ligin ilk takım arasına girebilmek çünkü gerçekçi hedefler koymalıyız. Oyuncularımızı da buna inandırmalıyız. Oyuncu grubunun dışarıdaki iki günlük performansıyla buna inandıklarını gördüm. İnşallah bu haftaki Orduspor maçıyla başlayıp Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u sezon başı konulan hedefe, o projeye ulaştırmış oluruz” dedi.

Antrenman soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.