ANKARA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Halkbank'ın smaçörleri Turgay Doğan ve Osmany Juantorena, mutfakta hünerlerini sergiledi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre başkent ekibi, başkan Selahattin Sümeymanoğlu'nun evsahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Halkbank'ın smaçörleri Turgay Doğan ve Juantorena, yemekten sonra restoranın mutfağına girdi. Sahadaki gibi mutfakta da yetenekli olduklarını gösteren iki smaçör, pide yaptı.

Turgay ve Juantorena'nın mutfaktaki yeteneklerini izleyen takım arkadaşları da "Belogorie Belgorod'u da sahada böyle hamur gibi yoğurup dönmek istiyoruz" temennisinde bulundu.

Başkan Süleymanoğlu ise yemekte yaptığı konuşmada, CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında Belogorie Belgorod'u 3-2 yenen oyuncularını tebrik etti.

Bu galibiyetle Rusya'da oynanacak rövanş maçının öneminin bir kat daha arttığını belirten Süleymanoğlu, "Belgorod'taki mücadelede herkes iki kişilik oynamalı ve turu geçmeliyiz. Size inanıyor, Halkbank'ın gücünü her yerde göstermenizi arzu ediyoruz. Türkiye'nin gururlandığı, güçlü bir takımız. Bunun bilincinde olarak sahaya çıkacağınıza inanıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.