KOCAELİ (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları hazırlık maçından çıkaracakları dersleri iyi değerlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kocaman, Gebze'de rakipleriyle oynadıkları maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hava sıcaklığının futbolcuların performansını etkilediğini belirterek, "Önümüzdeki haftalara buradan alacağımız bilgileri taşıyacağımızı umut ediyorum" dedi.

Zeminin de futbolcular için biraz problem yarattığını ifade eden Kocaman, takımının hazırlık maçında olabilecek en iyi ciddiyetle sahada mücadele ettiğini ve kendileri için verimli bir mücadele olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin "Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Hollanda ile karşılaşacağı maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Kocaman, A Milli Takım'a başarılar dileyerek, "Maçın öneminin herkes farkında. Son derece morale ihtiyacımız olduğu bir zaman, bu da bir gerçek ama üçüncü şahıs olarak söyleyeceğimiz tek şey, başarılar dilemek" şeklinde konuştu.