Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde devam eden okullar arası il birinciliği müsabakaları bir birinden zevkli karşılaşmalarla devam ediyor. Devam eden müsabakalarda özellikle final karşılaşmaları sporseverlerden yoğun ilgi görüyor. Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan okullar arası genç erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları ise bu heyecana ev sahipliği yapan mücadelelerden biri oldu. Larende Anadolu Lisesi ve Spor Lisesi arasında oynanan final müsabakası ise haftanın en iyi karşılaşmaları arasında yerini aldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada kazanan taraf 14-11’lik sayı ile Larende Anadolu Lisesi oldu.

Zevkli geçen müsabakalar sonunda genel sıralamada Larende Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi üçüncü, Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ise dördüncü olan takımlar oldu. Genç erkekler kategorisinde birinci olan Larende Anadolu Lisesi ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü O. Selçuk Akbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi.