Karaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar(kız-erkek) Futsal Yarı Final müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Futsal Yarı Final Yıldızlar Kız - Erkek Grup Müsabakaları erkeklerde Çorum, Mersin, Manisa, Ankara, Konya, Aksaray, Burdur, Kırıkkale. Kızlarda ise; Uşak, Aksaray, Niğde, Adana, Burdur, Ankara, Kayseri ve Aydın illerinde gelen yaklaşık iki yüz sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Emre Spor Salonu’nda dört gün boyunca bir birinden zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda sporcuların sergilediği bir birinden güzel ve estetik hareketler müsabakaları izlemeye gelen sporseverlerin gözlerinin pasını silmesini bildi. Çekişmeli geçen müsabakalarda atılan karşılıklı goller ise hafta sonu Karamanlı sporseverlere adeta futsal şöleni yaşattı.
Renkli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Aksaray ve Kırıkkale takımları, kızlar kategorisinde ise Adana ve Kayseri takımları Türkiye Şampiyonası finallerine gitme hakkı elde eden takımlar oldu.
Derece giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayat Kısacık, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi.
Karaman’ın güzel bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Dört gün boyunca ilimizde devam eden Okullararası Yıldızlar(kız-erkek) Futsal Yarı Final müsabakalarına gelen sporcu ve antrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Müsabakalar boyunca centilmence mücadele ettiler. Bizlerde il müdürlüğü olarak gelen takımlarımızın rahat edebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürdük. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlarımıza Türkiye Şampiyonası Finallerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.