KONYA (AA)  - Hollanda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda yarın karşılaşacakları Türkiye maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Torku Arena'da düzenlenen ve Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder'in de yer aldığı basın toplantısına katılan Blind, sahaya hiçbir zaman beraberlik için çıkmadıklarını dile getirdi. 

Her zaman takımının kazanması için çabaladığını belirten Blind, "Baktığınız zaman Hollanda ekipleri savunma ağırlıklı takımlar değiller. Her zaman hücum oynayan, gol arayan takımlarız. Kendi sahamıza kapanmak gibi bir şey olmaz. Her maçı kazanmak için oynarız. Türkiye karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Blind, eleme maçlarında kötü performans sergilediklerini, şu anda üçüncülük için mücadele etmelerinin kendileri adına sürpriz olduğunu ifade etti.

 

- Sneijder: "Takımım için elimden geleni yapacağım"

 

Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ise yarın Türkiye ile iyi bir maçın oynanacağını dile getirdi.

Türkiye'de üç senedir forma giydiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Buraya herhangi bir kulüp için değil, Hollanda Milli Takımı için geldim. Takımım için elimden geleni yapacağım. Gol atınca sevinir miyim? Yarın bekleyip göreceğiz" diye konuştu. 

Sneijder, Konya'daki atmosferi beğendiğini ve her zaman böyle atmosferlerde oynamayı sevdiğini aktardı.

 

- Hollanda, Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı

 

Hollanda, Türkiye maçının son hazırlığını ise Konya Büyükşehir Torku Arena'da yaptı.

Teknik direktör Blind yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Hollandalı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak pas çalıştı. Hollanda'nın idmanı koşularla tamamlandı.