İl Müdürü Aydoğdu Yunuskent Sentetik Futbol Sahasında İncelemelerde bulundu
İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Spor Şube Müdürü Muhammet Uyğun ve ASKF Başkanı Celalettin Özcan Yunusken Sentetik Futbol Sahasına yapılan zemin ve ışıklandırmaları kontrol etti. Karamanda ilk olan sentetik futbol sahasının bu sezon oynanacak maçlara yetişmesi için yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Son olarak yapılan ışıklandırma ile saha büyük ölçüde oynanacak maçlara hazır hale geldi. 

Yunuskent Boks Solunu Ziyaret Edildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve beraberindeki heyet Yunuskent Spor Kompleksindeki boks salonunu ziyaret ederek antrenmanı izleyip sporcularla sohbet etti.
“Karamanda Boksun gelişmesi adına tüm olanaklarımızı kullanıyoruz” diyen Aydoğdu sporcularla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Sporcular genel olarak malzemeye ihtiyaç duyduklarını söyledi.  Bunun üzerine Aydoğdu; Bünyemizde bulunan tüm branşlara imkanlarımız doğrultusunda malzeme yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bu sene özellikle branşlara malzeme yardımı yapmayı önceliklerimiz arasına aldık.” dedi.

Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Ziyaret Edildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Kasım Aydoğdu ve Şube Müdürü Muhammet Uyğun Atak Gençlik spor ve İzcilik kulübünü ziyaret etti. Ziyarette Atak Gençlik spor ve İzcilik Kulübünü yeni başkanı Ali Rıza Güler'e tebrik ziyaretinde ve Karamandaki izcilik faaliyetleri hakkında sohbet edildi.  Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında imzalanan protokol gereği izcilik faaliyetleri illerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüklerine bırakılması sebebiyle bu konuda da bilgi alışverişi yapıldı.