18-24 Şubat tarihleri arasında Alanyada yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonasına idareci Ali Can ve Milli Takım Antrenör Bekir Türk eşliğinde 14 sporcu ilimizi temsil edecek.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;''Dünya Şampiyonası ve Akdeniz Oyunları için Milli Takımın oluşturulacağı müsabakalara 70 İlden yaklaşık 2 bin sporcunun katılımı bekleniyor.
Milli takım Antrenörü Bekir Türk yaptığı açıklamada; müsabakanın kendileri için önem taşıdığını ve müsabakanın çok zorlu geçeceğinin farkında olduklarını,ayrıca Türkiyedeki önemli sporcuların bu müsabakada olacağını,katılım çok yüksek olduğunu ama kendilerininde bu zorlukları bilerek yaklaşık bir yıldır bu müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Duygusal açıklamalar yapan Milli takım antrenörümüz,umarım yıllardır özlemini duyduğumuz büyükler katogorisinde bu yıl yapılacak olan Dünya Şampiyonasına ve Ülkemizde yapılacak olan Akdeniz Oyunlarına Karaman ilimizden sporcu göndererek İlimize bu gururu yaşatmak istediklerini belirttiler.
Ayrıca Antrenörümüz bu konuda her türlü desteği veren başta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu,Spor Şube Müdürü Muhammet Uyğun,Türk Telekom Baş Müdürü Mehmet Olcar ve Özel İdare Genel Sekreteri Salih Baldız'a teşekkürlerini ilettiler.
Antrenörümüze,sporcularımıza ve tüm teknik heyete müsabakalarda başarılar diliyoruz,''dendi.